intro | extra | about us | contact | links   


XENO - SPORTS

Training & Events
Ski & Board equipment
Personal Expert Advice

Who is WhoS H O P

Xeno-Sports Atelier
Address   Openingsuren
Preterstraat 31
B-3118 Werchter
BELGIUM

M: +32 473 260 679
M: info@xeno-sports.com
VAT: BE 0869 797 317
  Open :
  zaterdag van 10.00-17.00
  of in de week 's avonds op afspraak
  (bellen naar 0473 260 679)Logo Viamichelin Surf naar www.viamichelin.com voor (gratis) bijkomende kaarten en wegbeschrijvingen vanuit eender welke locatie in BelgiŽ of Europa.


  CV Xeno-Sports Philippe Smets (30 Januari 1965)

Als zaakvoerder van Xeno-Sports liggen alle activiteiten van de groep en vooral het winter gebeuren me zeer nauw aan het hart.
   Werkzaam als consultant, project manager en afgestudeerd als informaticus, ben ik als manager na 13 jaar in verschillende internationale bedrijven een eigen zaak begonnen.

Met de ervaring van parapente-piloot (Frans Brevet - 2003), diepzeeduiker (1989 - 2 sterren), en een uitgebreide ervaring in de buitensport (OriŽntatielopen, hindernissenparcours, touwenparcours, droppings, bergtochten, survival training, enz) zijn de inspanning, uithouding en de veiligheid in verschillende sporttakken mij niet vreemd.
Deels door mijn vroegere militaire carriŤre maar voornamelijk door het sportieve en uitdagende karakter van de bergsport ben ik in de ban van het wintergebeuren geraakt. Als industrieel klimmer (IRATA) en sportklimmer kan ik stellen dat ook hoogtevrees geen probleem vormt.
Sinds kort als trainer-A ski (Pasen 2006) heb ik al heel wat uitdagende sportieve waters doorzwommen. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan wil ik dan ook graag delen met de klanten van Xeno-Sports. Het is mijn ambitie en die van mijn team om vanuit ervaring en expertise de juiste producten met het juiste advies te kunnen aanbieden aan onze klanten.
Sinds enkele jaren geef ik meerdere weken per seizoen ski-les. Verder organiseer ik regelmatig outdoor activiteiten voor bedrijven en privť personen. Ook opleidingen rond industrieel klimmen, klim initiatie, materiaalkennis, touwen en knopen aanleren, maken deel uit van het pakket "Events and Training".

Ik vind het zeer belangrijk om kwaliteit te bieden en tevreden klanten te hebben.

Come and ride with us!
Sportieve Groeten
Philippe


| TOP |

  CV Xeno-Sports Karen Vandenweghe (11 december 1966)

Na het beoefenen van verschillende sporten leg ik me sinds ongeveer tien jaar intensief toe op skiŽn.
   Vier jaar geleden behaalde ik het Bloso-diploma van initiator ski. Ik geef iedere winter meerdere weken les als skimonitor en volg ook regelmatig stages (slalom, techniek, diepsneeuw, ...) om mijn techniek op niveau te houden. Recent heb ik ook de eerste afdalingen op een snowboard achter de rug.

Wanneer ik niet op de latten sta werk ik aan mijn conditie, kracht en soepelheid door lange afstandslopen, taebo en powerplate. Tijdens de zomervakantie staan er bergwandelingen op het programma - de schoonheid en majesteit van de bergen bekoren mij winter en zomer.

Come and ride with us!
Sportieve Groeten
Karen